W dniu 3 lutego 2020 roku w siedzibie kancelarii Dentons odbyło się trzecie Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Prawa Zamówień Publicznych. Podczas Zebrania dokonano podsumowania działalności Stowarzyszenia w 2019 roku oraz omówiono projekty, które będą realizowane w roku bieżącym.

Członkowie Stowarzyszenia odbyli również dyskusję na temat najbliższych inicjatyw organizowanych bądź współorganizowanych przez SPZP, tj. konferencji pn. „Implementacja rozwiązań prośrodowiskowych i proinnowacyjnych na etapie realizacji umów w sprawach zamówień publicznych”, która odbędzie się 18 marca br. w Warszawie czy turnieju dla studentów - Moot Court: „Zastępstwo procesowe przed Krajową Izbą Odwoławczą”.

Zebranie zostało uwieńczone dyskusją merytoryczną i wymianą wiedzy na temat wybranych aspektów nowego Prawa zamówień publicznych.
Dziękujemy naszym Członkom za aktywny udział w Zebraniu.

IMG 20200203 1119596IMG 20200203 1120113