W czerwcowym numerze magazynu „ZAMÓWIENIA PUBLICZNE DORADCA” ukazał się artykuł na temat projektu ustawy o jawności życia publicznego, której przepisy – jeżeli uchwalone zostaną w obecnie przyjętym kształcie – w istotny sposób wpłyną na funkcjonowanie sektora zamówień publicznych. Publikacja powstała na podstawie stanowiska Stowarzyszenia Prawa Zamówień Publicznych, skierowanego w toku prac legislacyjnych do Komitetu Stałego Rady Ministrów, w którego przygotowaniu brali udział członkowie Stowarzyszenia i jego władz. Autorem artykułu jest Jan Roliński, członek zarządu Stowarzyszenia.

Zapraszamy do zapoznania się z całym artykułem:

zmiany

W czerwcowym numerze magazynu „ZAMÓWIENIA PUBLICZNE DORADCA” ukazał się artykuł na temat projektu ustawy o jawności życia publicznego, której przepisy – jeżeli uchwalone zostaną w obecnie przyjętym kształcie – w istotny sposób wpłyną na funkcjonowanie sektora zamówień publicznych. Publikacja powstała w oparciu o na podstawie stanowiska Stowarzyszenia Prawa Zamówień Publicznych, skierowanego w toku prac legislacyjnych do Komitetu Stałego Rady Ministrów, w którego przygotowaniu brali udział członkowie Stowarzyszenia i jego władz. Autorem artykułu jest Jan Roliński, członek zarządu Stowarzyszenia.

Zapraszamy do zapoznania się z całym artykułem